Wil jij net zoals onze kandidaten van het TV programma 4ME op RTL4 succesvol afvallen? In de kliniek kun je al afvallen voor € 29 per week. Intensieve coaching, een programma dat bij jouw levensstijl past, INCLUSIEF voedingssupplementen ter ondersteuning en INCLUSIEF KUUR PLAATSELIJK AFVALLEN op je zwakste plek, zorgen er voor dat je niet alleen met plezier en succes afvalt, maar vooral ook op de plek waar jij dat zo graag wilt. Want je wilt niet alleen afvallen, maar vooral MOOI afvallen!

Liever thuis afvallen? Dat kan al vanaf 20 euro per week! Jij krijgt ook dan dezelfde intensieve coaching. Wil jij thuis ook het ALL-IN-ONE concept met SHAPE & SHINE? Dat kan. Kies dan voor de 6 weken pakketten QUICK TOTAL. Kies voor een QUICK TOTAL PAKKET EASY SLIM OF voor een QUICK TOTAL PAKKET TOTAL CARE. Dan krijg je er STANDAARD SHAPE & SHINE NAAR KEUZE BIJ (plaatselijk afvallen, gladde strakke huid, of behoud borstvolume).

Waarom wil jij afvallen?

Ieder mens is uniek

Niemand heeft dezelfde genen, bouw, leefstijl en medicijngebruik. Het is niet voor niets dat een standaard dieet voor de meeste mensen niet werkt. Daarom kiezen wij voor een individuele aanpak waarbij we kijken naar tal van factoren waaronder het werk wat iemand doet. Werk je reguliere tijden? Verricht je zwaar werk?

Afvallen is iets persoonlijks

Als je gaat afvallen houden we rekening met persoonlijke wensen en afkomst. Iemand van Surinaamse afkomst gaan we niet zeggen dat hij nooit meer Surinaams mag eten omdat dit doorgaans wat vetter is. We realiseren een individueel voedingsprogramma voor je en met onze persoonlijke begeleiding leren we je gezond te eten, passend bij jouw leven. Ben je een ‘emotie-eter’? Omdat zondigen van tijd tot tijd mag hoeven mensen niet stiekem te gaan eten. Dit haalt de stress er af en we zien dat mensen er meer gecontroleerd mee om gaan waardoor de kans op succesvol afvallen sterk toeneemt. Je voelt je fitter en je zelfvertrouwen krijgt een boost. Niet tijdelijk maar voor altijd.

Ben jij een jojo-er, een emotie-eter? Gebruik je medicijnen? Of anders ...?


Heb jij een speciaal doel om af te vallen?

Goed voornemen
voor het nieuwe jaar

Bruiloft voor de deur.
Of een ander feest. Wat nu?

Na zwangerschap
je oude figuur weer terug?

Winterkilo's?
Zó raak je ze kwijt

Afvallen voor de feestdagen
slank aan het kerstdiner

Niet afvallen
wel weg met die buik

Aangekomen door medicijnen.
Val verantwoord af

Stressvolle business? Geen regelmaat?
Toch succesvol afvallen

Plezierig gezond afvallen
Afvallen op doktersadvies


Jij bepaalt hoe je afvalt

Samen zorgen we er voor dat je succesvol afvalt

Kies voor wekelijkse persoonlijke coaching in de kliniek of voor thuis afvallen met online begeleiding.

Wil jij graag eerst informatie of wil jij weten hoe jouw persoonlijke voedingsprogramma er uit komt te zien?

Bel 010-2409019 en maak een afspraak voor een gratis intakegesprek in Haarlem of Rotterdam.

Kies jij liever voor thuis afvallen met wekelijkse online begeleiding?

Eerst zien en dan geloven? Start dan met een Easy Slim pakket voor € 20 per week. Ben je gezond en wil je voor de eerste keer afvallen? Kies ook dan een Easy Slim pakket.

Heb je eerder zonder succes gelijnd, ben je een eeuwige jojo-er? Heb je gezondheidsklachten, gebruik je medicijnen of houd je vocht vast? Kies dan voor Total Care voor € 31 per week. Dat is iets duurder maar dan weet je wel zeker dat je succesvol afvalt en niet meer aankomt.

Bij Total Care en Quick Total pakketten krijg je Drainage Tonicum voor de hele periode. Dat zorgt voor een hogere weerstand. Je wordt energieker en fitter. Je verliest alle gifstoffen en overtollig vocht ten gevolge van overgewicht, overgang of medicijngebruik.

Kies een Quick Total pakket als je 6 weken wil afvallen en tegelijkertijd plaatselijk wil afvallen voor snelle figuurcorrectie.

Klik hieronder op het pakket van jouw keuze. Bij twijfel kun je bellen met 010-2409019 of het intakeformulier invullen.

Als je wilt afvallen krijg je vrijblijvend advies en een gratis intakegesprek. Bel naar de kliniek en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek in Rotterdam of Haarlem. Besluit je dat je wilt starten, dan maken wij meteen een persoonlijk voedingsprogramma voor jou en kun je direct beginnen met afvallen. Als je liever thuis afvalt en een afvalpakket bestelt, krijg je een intakeformulier in je scherm. Als je deze invult, kunnen wij een op maat gemaakt advies voor je maken en krijg je binnen drie werkdagen alles thuis gestuurd. Je kunt dan direct beginnen met afvallen. Wil je thuis afvallen maar twijfel je welk pakket voor jou het beste is? Bel dan voor extra informatie en hulp bij het bestellen. Of vul hier op de site het intakeformulier in. Je ontvangt dan binnen twee werkdagen persoonlijk advies.

Een goede start is namelijk ontzettend belangrijk. Iedereen krijgt vanaf de start een op maat gemaakt voedingsprogramma inclusief de voedingssupplementen die je nodig hebt om succesvol af te vallen.

Ook krijg je persoonlijke begeleiding, weegmomenten en gezondheidscontrole. Jij kiest alleen of je wilt afvallen, plaatselijk wilt afvallen, of een combinatie van beide. Alles kan, alles mag.

Belangrijkste is bij afvallen dat je zelf kiest voor alleen het Drainage Tonicum voor de startweek, of dat je het tonicum liever gebruikt voor de hele periode. Bij de start is het Drainage Tonicum verplicht. De eerste week betaal je dus 22 euro extra. Daarna gewoon 20 euro per week. Wil je het Drainage Tonicum de hele periode blijven gebruiken, dan betaal je per week 11 euro extra. Het Drainage Tonicum zorgt voor afvoer gifstoffen, verlies van overtollig vocht, het verhogen van je weerstand en vitaliteit. Aan te raden voor medicijngebruikers, vrouwen in de overgang.


Hulp bij thuis online afvallen 20 euro per week 31 euro per week 41,50 euro per week
  Easy Slim Total Care Quick Total 6 weken
Afvallen met Drainage Tonicum voor start      
Afvallen met Drainage Tonicum voor hele periode      
Begeleiding eenmaal per week      
Extra dagelijkse begeleiding      
Weegmomenten en gezondheidscontrole eenmaal per week      
Tegelijkertijd Plaatselijk Afvallen voor sneller resultaat. Kuur 6 weken, daarna terug naar 20 euro of 31 euro per week.      
Karin de Zoete receptenboek “Heerlijk eten… Toch afvallen”      
Gratis stabilisatieprogramma inclusief voedingssupplementen      
Intake Afvallen Afvallen Quick Total

DAG BUIK. DAG LOVEHANDLES!