Op RTL4 in het tv-programma 4me laat Karin en haar team zien dat zelfs mensen die – om welke reden dan ook – moeilijk kunnen afvallen er met haar methode in slagen om op hun streefgewicht te komen. Wij kiezen daarbij voor een aanpak die ‘spiergericht’ is terwijl het niet vraagt om veel extra beweging. Eenvoudig en met plezier kom je tot blijvende resultaten.

DE KILO’S MOETEN ER AF

Of het nu om vijf kilo gaat, of om vijftig, er komt een dag waarop je het zat bent je altijd maar aan je buik te ergeren, je schoenveters niet meer dicht te krijgen, je leuke kleren niet meer aan kunt of continue moe bent. Of erger nog, ziek bent geworden of medicijnen gebruikt. Of je nu korte of langere tijd nodig hebt om af te vallen, het kan echt. Met gemak en met plezier. Met succes.

Begin nu

Blijf je goede voornemens dus niet uitstellen. Begin nu. Want er is altijd wel een smoes of een gegronde reden om het niet te doen, maar verleidingen, vakanties, etentjes en helaas ook stress, teleurstellingen, verdrietige momenten en tegenslagen zullen er altijd in je leven zijn. Met onze hulp bereik je je streefgewicht veel sneller dan je nu denkt. Wij leren je namelijk waar jij op moet letten in het leven dat jij leidt. Iedereen leeft zijn leven en dat houden we graag zo. Hoe vaak horen wij niet: “de arts zegt dat ik er maar mee moet leren leven, omdat ik nu eenmaal aangekomen ben door medicijnen en dat mijn gezondheid nu het belangrijkste is”. Of: “sinds ik onregelmatig werk en ook vaak ’s nachts ben ik aangekomen en lukt het me niet meer om af te vallen”.

Iedereen kan afvallen

Echt, iedereen kan afvallen. Als je maar de goede begeleiding krijgt en vooral nuttige tips die inpasbaar zijn in jouw leven. Want de arts heeft gelijk: je gezondheid is het allerbelangrijkste. Maar dat kan echt met een paar maatjes minder. Gezonder, fitter en energieker. Als jij wilt afvallen, begin dan nu. Wij leren je dat afvallen leuk en lekker is. Het verstoort je sociale leven niet. Je mag een weekendje weg. Je mag naar een verjaardag of lekker uit eten met je familie. Juist. En dan hoef je echt niet alleen sla te eten. Dan mag je alles wat je wilt, maar daarna gaan we natuurlijk wel weer door met afvallen.

Af en toe zondigen helpt

Afvallen gaat veel beter als je leert dat je juist door af en toe te zondigen blijft afvallen. Wij leren je hoe je lichaam reageert op afvallen. Wij leren je hoe je omgaat met alles wat op je pad komt. Zo wordt afvallen niet alleen een feestje, maar kun je je nieuwe gewicht zo ook met gemak stabiel houden. Daar gaat het natuurlijk om: succesvol afvallen met blijvend resultaat. Zodat jij weer kunt genieten van het leven. Een slanker, gezonder en energieker leven. Een leven zonder weegschaal.

Foto coach afvallen: Karin de Zoete

Op RTL4 in het tv-programma 4me laat Karin en haar team zien dat zelfs mensen die – om welke reden dan ook – moeilijk kunnen afvallen er met haar methode in slagen om op hun streefgewicht te komen. Wij kiezen daarbij voor een aanpak die ‘spiergericht’ is terwijl het niet vraagt om veel extra beweging. Eenvoudig en met plezier kom je tot blijvende resultaten.

Welke coaching kies jij?

Kies jij voor wekelijkse persoonlijke coaching in de kliniek?

Wil jij graag die extra stok achter de deur? Wil jij graag eerst informatie of wil jij weten hoe jouw persoonlijke voedingsprogramma er uit komt te zien?

Bel 010-2409019 voor een gratis intakegesprek in Haarlem of Rotterdam.

 

Kies jij voor thuis afvallen met wekelijkse online begeleiding?

Kies jij voor gemak, heb je geen zin of tijd om te reizen, maar wil je wel graag intensief gecoacht worden?

Ga dan naar de webshop en kies daar het pakket van jouw keuze. Zorg er voor dat je een goede weegschaal hebt die je vochtgehalte en vetpercentage meet. Deze kun je bij ons kopen (best getest consumentenbond voor 39,00). Je kunt hem ook ergens anders kopen, of bij een vriend, buurvrouw of op de sportschool wegen.

Door wekelijks goed te kunnen meten op een vaste dag en tijdstip, kunnen wij je optimaal begeleiden!

 

Tijdens het bestellen krijg je een intakeformulier. Als je dit invult, hebben wij alle gegevens om jouw persoonlijke voedingsprogramma te maken. Je hebt je dieet, handleiding en tips voor de start en alle producten die nodig hebt, binnen drie werkdagen in huis.

Twijfel je, vul dan het intakeformulier in. Dan krijg je binnen twee werkdagen uitgebreid persoonlijk advies zodat jij weet wat voor jou het beste pakket is om af te vallen. Gratis!